• Atıcı Teknik Tesisat

Su Kaçağı Tespiti

Su Kaçağı Tespiti

05374754211

Tıkanıklık Açma

Tıkanıklık Açma

05456131991

Su Kaçağı Tespiti Sakarya

Su Kaçağı Tespiti

Su Kaçağı Tespiti

Hayatımızın büyük bölümünü geçirmiş olduğumuz evlerin inşa aşamasında en önemli kısımlarından birisi de su tesisat işlemleridir. Banyo yapmak, su içmek ya da genel temizlikler için gerekli olan suları evlerde kullanmanıza sağlayan su tesisatlarında, çeşitli nedenlerden dolayı arızalar ve kaçaklar meydana gelebilmektedir. Özellikle borularda görülen aşırı delikler sonrasında ev ya da farklı yapılarda görülebilecek olan su taşmaları, aynı zamanda binalardaki alt kattaki kişiler içinde olumsuzluk yaratmaktadır. Yapıların ve kişilerin sağlığı için bu olumsuz durumların ortadan kaldırılması için işinin ehli firmalardan yardım alınması gerekmektedir. Bu durumlar için acil olarak su kaçağı tespiti hizmetine yer vermekte olan firmamız, işinde uzman ustalar ile birlikte olumlu sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

Kırmadan Su Kaçak Tespiti

Uzun yıllar sektörde hizmetlerine yer veren kadromuz, aynı zamanda günümüzde üretilmiş olan teknolojik cihazları da yakından takip etmektedir. Özel misafirlerin geldiği zamanlarda evlerde görülebilecek su kaçak durumları için kısa süre içerisinde su kaçak tespiti hizmetini sağlayan kadromuz, üst teknolojik cihazlar ile borulardaki kaçağın meydana gelmiş olduğu bölgeyi kısa süre içerisinde bulmakta ve tamir işlemine geçmektedir. Bulunan kaçağın ardından ise parke ya da duvarın az bir bölgesi kırılmakta ve tesisat içerisindeki sorun tamir edilerek, diğer tesisat borularının herhangi bir kısmının kırılmasının önüne geçilmektedir. Sorunların çeşitlerine göre değişmekte olan hizmet fiyatlarımız, aynı zamanda özel günler için indirimli olarak da sunuluyor.

Su Kaçağının Sebepleri Nelerdir Nasıl Oluşur?

İnşaat sektörü ile ilgili olan kişiler tarafınca sıkça bilinmiş olsa da, su kaçağının sebepleri nelerdir sorusu, çoğu kişi tarafından bilinmemektedir. Öncelikle bu sorunun cevabı için yapıların eski yıllardan beri kullanılıyor olması cevabı verilebilmektedir. Eski yıllarda inşa edilmiş olan yapıların, tesisat boruları da buna göre eskidir. Uzun süre kullanma sonucunda yıpranan ya da kırılan su boruları, su kaçaklarının meydana gelmesine en etkili sebeptir. Bunun yanı sıra tesisat için tercih edilen su borularının kalitesiz olması da, su kaçağının nedenlerinden birisidir. Kalitesiz boru kullanımı sonucunda, su tesisatının yeni yapılmış olduğu durumlarda dahi kaçaklar görülebilmektedir. Son olarak meydana gelebilecek olan su kaçakları için, tesisatı gerçekleştiren kişilerin bilgisiz ve acemi olması yanıtı verilebilmektedir.

Garantili Su Kaçağı Tamir Hizmeti

İşinde deneyimli ve sektörde uzun yıllar bilgileri elde etmiş olan ustalarımız ile birlikte sağladığımız su kaçağı tamir hizmetlerimizde, aynı zamanda müşteri güvenliği esas alınmaktadır. Sakarya ve ilçeleri için kesintisiz hizmet sunmakta olan kadromuz, tamir hizmetleri için başvuruları internet üzerinden yapmanıza da imkân tanıyor. Kısa süre içerisinde tespit edilen ve onarılan su kaçağı boruları, aynı zamanda garanti kapsamı altında gerçekleştirilmektedir. Buna göre tamir hizmetimiz sonrasında yeniden görülebilecek olan su kaçakları durumunda, ücretsiz şekilde yeniden hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Özel araçlar ile adresinize kadar gelen ustalarımız, daha kısa sürede tespit için farklı teknolojik cihazlar kullanmaktadır.

Su Kaçağının Yeri Nasıl Tespit Edilir?

Yeni evlerine taşınmış olan kiracıların sıkça karşılaşmış oldukları su kaçakları, aynı zamanda kendi evlerinde yıllardır oturan ev sahipleri tarafınca da görülebilmektedir. Ani durumda ortaya çıkan su kaçakları karşısında ne yapacağını bilmeyen kişiler, su kaçağının yeri nasıl tespit edilir sorusuna yanıt aramaktadır. Öncelikle kolay şekilde bulunamayan su kaçakları, firmamız tarafınca özel termal kameralar kullanılarak bulunmaktadır. Kısa süre içerisinde yeri tespit edilebilen su kaçakları için, yalnızca kaçağın meydana gelmiş olduğu yüzeyde müdahale için yüzey kırılmaktadır. Ardından diğer tesisat borularına zarar verilmeden, su kaçağı onarım işine geçilmektedir. Ancak bu kaçakları kendileri bulmak isteyen kişilerin sayısı da fazladır.

Evde Su Kaçağı Bulma İşlemi

Evlerde ağırlanan kalabalık misafirler, aniden su kaçağına maruz kalabilmekte ve ev sahipleri ile misafirler olumsuz etkilenebilmektedir. Bu durumda evde su kaçağı bulma konusunda bilgi sahibi olmak isteyen kişilerin sayısı bir hayli fazladır. Su kaçağı bulunmuş olsa bile, bu alanda işinde deneyimli ustalar tarafınca tamir işlemlerinin yapılması gerekir. Su kaçağının nereden geldiğini bulabilmek için etkili yöntem bulunmaktadır. İlk olarak su vanalarının tamamını kapatmanız gerekir. Kapatılan vananın ardından su sayacının devam ettiği göründüğü takdirde, su kaçağının şüphelenebilirsiniz. Tesisat borularının geçtiği yüzeyleri dikkatli ve titiz şekilde dinlemeniz durumunda, kaçağın hangi borudan geldiğini ve su sesini duyabilirsiniz. Bu sayede, ilk müdahaleleri yapabilir ve ustalar gelene kadar, önleminizi alabilirsiniz.

HEMEN ARA
×

Atıcı Teknik Tesisat
WhatsApp Destek İçin Tıklayınız.

WhatsApp Yardım Hattı